Behandelingen & Producten

• • •

Behandelingen

Beauty Point Helmond is van mening dat uw huid constant aan verandering onderhevig is door interne en externe factoren. Huidcondities veranderen continu door verschillende factoren zoals: leeftijd, stress, hormonen, milieu, omgeving en weersinvloeden. Een huidspecialist is daarom nodig om te beoordelen wat uw huid op dat moment nodig heeft.

Voor de ontspannende behandeling begint, zullen we samen met u de juiste behandeling samenstellen om uw huid in optimale conditie te krijgen. Een goed huid- en productadvies zorgt ervoor dat u dit hoge niveau ook thuis kunt behouden.

Microdermabrasie

Met microdermabrasie worden door middel van een speciale vacuĆ¼m techniek steriele microkristallen over de huid gespoten. Deze kristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden.

Lees meer →

 

Producten

Thal'ion

In schoonheidssalon Beauty Point wordt gewerkt met de producten van Thal'ion, een zeer exclusief huidverzorgingmerk met een volledige gezichts- en lichaamslijn. De producten van Thal'ion zijn volledig op zee-algen basis en zijn dierproefvrij.

De varieteit aan en de werking van deze producten sluiten naadloos aan bij onze visie, zodat wij optimaal kunnen inspringen op de veranderingen van jouw huid. Op die manier is er voor elk moment en huidtype de perfecte product. Schoonheidssalon Beauty Point, omdat een goede huidverzorging geen overdadige luxe is.

Pupa

Pupa is het trendy Italiaanse make-up merk! Non-conventioneel, vernieuwend, spraakmakend, Pupa is altijd verrassend! Pupa gaat door waar anderen stoppen. Pupa heeft allure, is trendsettend en ultramodern! Pupa is het make-up merk voor vrouwen die houden van design en kwaliteit een vanzelfsprekendheid vinden. Vandaar dat veel BN-ers Pupa via hun visagisten ontdekken en Pupa nu onderdeel is van-niet-te-missen-must-have's.

Pupa's collectie is groot. Make-up kits, seizoenskleuren die altijd een waanzinnige verpakking hebben, beauty-items in trendy rood, maar ook geuren en bodymilks met originele vormen en grafische prints. Wie Pupa eenmaal ontdekt, is verkocht! Pupa biedt een uitstekend product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.